top of page

Wat kan ik voor u doen

iStock-kassa.jpg

Ed de Boekhouder specialiseert zich in:

•    Verzorgen en inrichten van complete administraties voor zelfstandig ondernemers,        vennootschappen en stichtingen

•    Opzetten en begeleiden van startende bedrijven: zowel ondernemer actief in het midden-en-kleinbedrijf als ook de ZZP’er is bij Ed onder de pannen

Omzetbelasting
Salarisadministratie
Jaarrekening 
Inkomstenbelasting

Ed de Boekhouder staat voor: hoge kwaliteit en een prettige persoonlijke ondersteuning, is betrouwbaar en meedenkend.

 

Hij zorgt dat u niet over de administratieve rompslomp hoeft na te denken, zodat u zich als ondernemer kunt blijven richten op waar u goed in bent, en wat belangrijk is voor uw eigen bedrijf.

 

Wanneer u de administratie uitbesteedt aan Ed de Boekhouder heeft u er verder geen omkijken meer naar, en kunt u er op rekenen dat het allemaal op tijd en op orde is.

 

En omdat ik geregeld samenwerk met accountants en fiscalisten blijf ik zelf ook leren, waardoor ik mijn klanten van het beste advies kan voorzien.

 

Daarnaast is Ed de Boekhouder doorgaans altijd bereikbaar voor vragen, worden dingen rustig uitgelegd, en:

 

Ed denkt mee: U kunt er op rekenen dat iedere mogelijkheid om belasting te besparen opgemerkt en met u gedeeld wordt.

Externe/interim diensten

In specifieke gevallen ben ik in te huren om tijdelijk uw organisatie te versterken als boekhouder of financial controller.

 

Dit kan variëren van het ondersteunen en managen van de financiële organisatie, tot het begeleiden van startende of snelgroeiende bedrijven.

 

Belt u mij gerust om de mogelijkheden te bespreken, op nummer 06-11 512876

bottom of page