top of page

Wie is Ed

Ik ben iemand die dingen graag goed doet, maar ook iemand die graag helpt.

 

Daarom is dit werk zo leuk, want aan de ene kant heb je nummers, documenten en communicatie, maar aan de andere kant kan ik ook meekijken en - meedenken - bij hoe mijn klanten delen van hun bedrijf regelen.

 

In dat opzicht combineer ik mijn professionele kant - goed en zorgvuldig boekhouden - met mijn levenshouding: jezelf nuttig maken voor anderen.

 

En dat is dan waarom ik graag economisch relevante inzichten deel met klanten, want een boekhouder die meedenkt en meerekent lijkt me wel nuttig.

 

Ik heb een voorkeur voor relaxte communicatie, en een passie voor de kleine ondernemer, al heb ik in de laatste 25 jaar in verschillende sectoren gewerkt: van kleine ondernemers tot middelgrote bedrijven, maar ook non-profit en overheidsinstanties.

 

Verder heb ik een zwak voor creatieve ondernemingen, van kunstenaars tot ontwerpbureau’s, en werk ik graag met mensen die op een aardige, nette manier hun bedrijf runnen.

 

En tot slot: iemand zei laatst dat ‘Edwin eerder naast je zit dan tegenover je’ - en dat vond ik wel een passende observatie.

 

Dus: aangenaam kennis te maken. Bel of schrijf me maar als je vragen hebt of wil weten hoe ik je kan helpen: iinfo@eddeboekhouder.com

Foto ZW wit Edwin.jpg
bottom of page